Geen zin in brood in de pauze? Bekijk de alternatieven!

Geen zin in brood in de pauze? Bekijk de alternatieven!

Hoewel veel mensen nog steeds brood meenemen naar hun werk of school zijn er tal van initiatieven te bedenken die lekker zijn om te nuttigen in de pauze(s). Een populair alternatief is bijvoorbeeld brood online bestellen. Er is veel aanbod, vrijwel elke plaats heeft wel een aantal aanbieders die de lekkerste broodjes komen thuisbezorgen. Er is ook vaak wel een kantine beschikbaar maar deze kan aan de dure kant zijn. Je betaalt bijvoorbeeld twee euro voor een tosti terwijl je deze ook gemakkelijk zelf kan bereiden voordat je naar je werk of studie vertrekt.

Zelf een broodje gezond maken

Ook een heerlijk broodje gezond dat bestaat uit ham, kaas, geraspte wortelen, komkommer, sla en een gekookt eitje behoort tot de mogelijkheden. Het is niet moeilijk om dit thuis klaar te maken maar let er wel op dat de komkommer niet té vochtig is. Een gerecht dat ook steeds vaker tijdens de lunch wordt gegeten, zijn verschillende soorten wraps. Ook zien we dat steeds meer mensen thuis zelf een lekkere salade klaarmaken. Dit kan je met relatief eenvoudige ingrediënten thuis klaarmaken en ook voor meerdere dagen vooruit doen. .

Wraps: gezond en lekker

Wraps worden steeds populairder omdat het makkelijk is om ze te bereiden en ze zeer geschikt zijn voor verschillende momenten. Het kan dienen als lunch, tussendoortje maar ook prima als volledige maaltijd. Afhankelijk van de vulling kan een wrap ook redelijk gezond zijn. Je kunt de tortilla’s met veel verschillende ingrediënten naar eigen voorkeur vullen.

Welke soorten wraps zijn er?

Omdat je kunt variëren met ingrediënten zijn er ook een aantal soorten van dit gerecht ontstaan. Zo heb je onder meer de keuze uit wraps met kip, wraps met zalm, wraps met gehakt en natuurlijk een vegetarische variant. Naast vlees of vis worden er ook vaak groenten toegevoegd terwijl het geheel op smaak wordt gebracht door een dressing of kruiden.

Over de auteur:

Op Bakkervergelijken.nl vind je uitgebreide informatie over online brood bestellen en thuis laten bezorgen. Je vergelijkt hier o.a. bekende online online supermarkten maar ook online bakkerszaken. Tevens vind je op de website informatie over de verschillende soorten broden die er tegenwoordig zijn.